Sterkt faglig program, utstilling av MC-er og Hubriding.no står i fokus.

 

Trond Olsen, treffgeneral for Straand Treffet 2020, har nå klart det faglige programmet for arrangementet som går av stabelen 18. – 20. september i Vrådal i Telemark. I programmet inngår foredrag om kjøreglede, MC-sikker kjøring og råd om hvordan bli en bedre MC-fører, MC-politisk debatt og masse annet spennende fra scenen.

 

Videre ikke minst: Hubriding.no-kjøring.

 

Viktig for årets arrangement er at alle må være forhåndspåmeldt på mc@straand.no som del av Corona-tiltakene i forbindelse med arrangementet. Alle deltakere må melde seg på forhånd for å kunne delta på Hubriding.no på lørdag og søndag. Påmelding til konferansedelen på samme link: https://straand.no/pamelding/

 

Hubriding.no

–  10 ruter er klare og i dagene før seminaret blir det lagt ut to nye kjøreruter til glede for de besøkende. Totalt 12 digitale kjøreruter. Det er også lagt til rette gode Covid-19 rutiner som alle besøkende må følge, forteller Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet 2020. Han har vært sentral i Straand Treffet komiteen siden det første arrangementet tilbake i 2018.

 

Alle kommer!

Mange av de viktige premissgiverne knyttet til motorsykkelkjøring i Norge kommer på arrangementet. Enten som innledere eller deltakere.

– Det er utrolig hyggelig å se den store interessen, sier Trond Olsen.

 

– NMCU, NAF, KNA, Motorsykkelimportørenes Forening (MCF), MC-Forhandlerforeningen, Statens Vegvesen/Vegdirektoratet, Veietaten i foregangsfylke innen MC-sikring i Vestfold og Telemark Fylkeskommune er blant våre innledere, forteller Trond Olsen.

 

Flott utstilling utenfor hotellet av nye motorsykler

Forhandlere og importører bidrar med å sende motorsykler så besøkende kan få sett på mange ulike modeller.

– Det kommer en lang rekke motorsykler som vi får levert eller kjørt oppover i samarbeid med de sentrale MC-forhandlerne på Sørlandet, i Østlandsområdet og fra MC-importørene i Norge. Dermed får vi en flott utstilling som deltakerne kan se, sier Trond Olsen.

 

Mer informasjon kan du også se på denne tidligere artikkelen:
https://www.reitwagen.no/programmet-for-straand-treffet-2020-er-klart-bmws-nye-2021-modell-r18-kommer-og-kan-oppleves/

og

https://www.reitwagen.no/straand-treffet-2020-med-solide-covid-19-grep/