Velkommen til å følge å få nyheter og reisetips på Norges nye motorsykkelportal, som er lansert i helgen. Følg Reitwagen.no​ – og tips portalens redaksjon om motorsykkelhistorier, nyheter, reiseruter og annet!

– Reitwagen.no har ambisjon om å bli den ledende portalen for alle med interesse for motorsykkel, ATV/UTV, snøscooter, vannscooter og klassiske biler i Norge, sier Steinar Sandbye som er styreleder for MCF, Motorsykkelimportørenes Forening i Norge. Foreningen representerer alle de store merkene som selges i Norge.

Steinar Sandbye, leder i MCF, her sammen med Pål Anders Ullevålseter.

– Reitwagen er navnet på den første motorsykkelen som ble laget i 1885 av de tyske oppfinnerne Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybach i byen Stuttgart i Tyskland. Den var en sykkel med petroleumsdrevet motor, og fikk navnet Reitwagen (fritt oversatt «ridebil»). Derfor kunne vi ikke finne et bedre navn på portalen, forteller Bjørn Richard Johansen, som er initiativtaker.

Du kan lese mer om han og det solide teamet i redaksjonen i portalen på https://www.reitwagen.no/plattformen/

– MCF har sammen med Bjørn Richard Johansen, som har vært initiativtaker for prosjektet, hatt som mål å få portalen opp å kjøre nå i starten av MC-sesongen. Det har vi klart, sier Steinar Sandbye.

En av de fine tingene i portalen er at du kan finne relevante nyheter fra en rekke kanaler og medier samlet på et sted. Se https://www.reitwagen.no/#newsfeed og Nyhetsfeed. Videre vil de legge ut egenproduserte nyheter fremover. Et eksempel er denne saken med Pål Anders Ullevålseter https://www.reitwagen.no/bli-med-pa-mc-tur-med-kongen-av-mc-3-5-juli-opplev-laer-ha-det-goy-pa-tur-med-pal-anders-ullevalseter/ og denne saken med en fornøyd kunde som har handlet KTM-motorsykkel hos CBP i Skien https://www.reitwagen.no/ny-ktm-fikk-lysten-pa-straand-treffet-ktm-790-adventure-er-pa-plass/

Videre er det lagt til rette for kartruter og reisemål m.m. i denne 1.0-versjonen som videre vil bli videreutviklet fremover. Har du tips, råd, innspill eller ønsker å bli en del av redaksjonen – ta kontakt med initiativtaker Bjørn Richard Johansen på mobil 47 800 100 eller e-post brj@firsthouse.no.

Du finner kontaktinformasjon til hele redaksjonen her: https://www.reitwagen.no/plattformen/

Så gå inn på www.Reitwagen.no hvor du finner masse godt MC-stoff!