Årets MC-nyheter er på plass hos forhandlerne rundt om i landet. Stikk innom for å se nærmere på de mange spennende og kule 2020-modellene!

MC-forhandlerne rundt om i Norge har normal drift og følger naturligvis Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger. Det betyr at god hygiene og forebygging av smitte har høyeste prioritet hos din lokale MC-forhandler. Blant annet vaskes og desinfiseres butikkene kontinuerlig.

– Forhandlerne har for det aller meste åpent som normalt, men naturligvis med ekstra hensyn til smittefaren som alle nå er opptatte av. Flere forhandlere tilbyr utvidede smittereduserende tjenester, som for eksempel levering hjemme på døra, henting av kjøretøy som skal til service og faktisk «drive-through». Ring din forhandler for å høre hvilke tjenester de tilbyr, lyder oppfordringen fra styreleder i motorsykkelimportørenes forening, Steinar Sandbye.

Klikk her for å se merkene som selges i det norske MC-markedet. Du kan også klikke videre til de ulike importørene, hvor du igjen finner din nærmeste MC-forhandler.

2020 blir et meget spennende år for alle som elsker tohjulinger. Utvalget har aldri vært større, med mange modeller å velge mellom i alle klasser, fra de minste 125-kubukkerne, til de mellomstore nakenmodellene, og til de store adventure-syklene.

Modellene og nakenklassen og i adventure-klassen er de mest populære i Norge. Disse to klassene utgjør mer enn 70 prosent av nysalget. I fjor ble det solgt 10.721 nye motorsykler i Norge. 2761 var lett MC (klasse A1), 1799 mellomtunge (klasse A2) og 6161 var tung MC (klasse A).

Her er noen råd før du besøker forhandleren:

  • Er du i karantene eller er syk, kan du dessverre ikke besøke forhandleren
  • Vask hendene før du beveger deg blant varene
  • Hold minst 2 meters avstand til kunder og ansatte
  • Om du må hoste, så host i armen
  • Ta minst mulig på varene
  • Betal helst med kort og uten berøring («tæpping»)

Honda Africa Twin er en av de råe 2020-nyhetene du kan se og prøve hos din nærmeste forhandler. Se den hos din nærmeste forhandler!

KTM Duke 390 er en av de mest populære modellene i A2-klassen. Se den hos din nærmeste forhandler!

BMW R1200GS har vært en av de mest populære motorsyklene i Norge i mange år. Se den hos din nærmeste forhandler!