Da Aftenposten skulle teste reisetid inn til hovedstaden glemte de den suverent raskeste transporten av dem alle – nemlig tohjulingen.

Bilisten satte i kø. Tog og buss var forsinket. Og tråsykkelen brukte lang tid både fra Asker og fra Nittedal gjennom Oslomarka til Oslo sentrum. De begredelige tilstandene mange pendlere opplever dag ut og dag inn ble gjort til syne.

Men Aftenposten glemte det både raskeste og morsomste reisealternativet av alle; nemlig tohjulingen!

NMCU er blant aktørene som tidligere har bevist med tydelighet at motorsykkel, lett motorsykkel eller moped er det suverent smarteste reisemiddelet inn og ut av de store byene i rushtiden. Også Rie Aleksandra Walle har fortalt om hvor mye tid hun sparer på å bruke sin tohjuling til Oslo fra Oppegård.

Hun bruker under halvparten av tiden det tar med kollektiv transport. Dermed sparer hun fem døgn i løpet av sesongen!

 

NMCU kontaktet Aftenposten

NMCU skrev følgende på sin Facebook-side da de oppdaget pendlertesten hos Aftenposten:

«NMCU oppdaget at de ikke hadde med MC i testen. Det gjorde vi journalisten oppmerksom på og satte ham i kontakt med en motorsyklist som pendler til Oslo sørfra – hele året.

Dessverre bestemte Aftenposten seg for å utelate motorisert tohjuling. Derfor hjelper vi dem litt og reposter «Oslo Mobility Test» fra 2014, der NMCU testet ulike transportmidler på en jobbreise fra Ski til Helsfyr i Oslo. En test som viste at de motoriserte tohjulingene var overlegent raskest.»

Skjermdump Youtube fra da NMCU bok en gang slo fast at motorsykkelen er det klart raskeste og morsomste pendler-alternativet.

Skjermdump Youtube fra da NMCU bok en gang slo fast at motorsykkelen er det klart raskeste og morsomste pendler-alternativet.

 

Klikk her for å se NMCU-testen.

 

Her finner du Aftenpostens innslag hvor de testet tog, buss, bil og tråsykkel.